Welkom bij Dots and Drawings!

Mijn webshop is ontstaan doordat ik van zoveel mensen de vraag kreeg of ik iets ‘doe’ met mijn tekeningen. “Nee” was eigenlijk altijd het antwoord. Ja, ik vind het onwijs leuk om te creëren. Vooral vrolijke, kleine illustraties met een tikkeltje zoet, een snufje eigenwijsheid en… stippen! Ook hebben mijn tekeningen veel samenhang in vorm en kleur. 

Wanneer ik ben begonnen met tekenen? Ik zou het niet meer weten. Volgens mij ben ik met een kleurpotlood in mijn hand geboren! Ik heb tekenen altijd leuk gevonden maar er zijn ook periodes geweest dat ik minder tekende. Faalangst kwam om de hoek kijken. Ik durfde niet meer te beginnen aan een tekening omdat ik bang was dat het zou mislukken. Inmiddels heb ik die faalangst overwonnen en wat een vrijheid van creativiteit geeft dat! Mijn enthousiasme voor tekenen is enorm groot en ik vind het dan ook super leuk dat ik nu ook anderen blij kan maken met kleine tekeningetjes.

Nieuwsgierig naar hoe ik mijn stickers maak en hoe ik ze gebruik? Ik deel regelmatig foto’s van pagina’s in mijn journal op instagram. Volg me daar voor meer inspiratie!

Liefs,

Linda